Η γη της ελιάς: Η Αθηνά κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Η Αθηνά κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη

Νέα ανατροπή στη Γη της Ελιάς του Mega. Και ένας θάνατος μπορεί να φέρει στο φως ένοχα μυστικά ενός από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς. Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες.

Στη Γη της Ελιάς ο Δημήτρης πληρώνει την απληστία του. Ενώ οι συμβουλές που είχε δεχθεί να μην απλωθεί περισσότερο από όσο μπορεί, εκείνος δεν ακούει κανέναν. Και θέλει να θησαυρίσει σε βάρος της μαφίας της περιοχής αλλά και σε βάρος της Αθηνάς, την οποία και εκβιάζει για να της αποσπάσει κι άλλα χρήματα. Ο Δημήτρης μπαίνει στη μύτη πολλών. Και ειδικά η μαφία δεν αστειεύεται καθόλου. Εκείνος αγνοεί τα πάντα, αλλά αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Συγκεκριμένα με την ίδια του τη ζωή.

Η απληστία του τον οδηγεί στον τάφο, όμως το θέμα είναι ότι μετά τον θάνατό του η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με τον Κουράκο, στη σειρά του Μega. Η Αθηνά μένει εμβρόντητη από τις ραγδαίες εξελίξεις ενώ είναι τελείως μόνη. Ο Ιάκωβος έχει φύγει από την Ελλάδα και κανείς δεν είναι εκεί να τη προστατεύσει.

Ο Δημήτρης δολοφονείται άγρια

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και όλοι είναι σε πανικό. Ο Κουράκος ξεκινάει τις έρευνες, με τα βλέμματα να στρέφονται στη «μητέρα» του, την Αθηνά.

Κι αυτό γιατί οι καυγάδες τους τον τελευταίο καιρό ήταν έντονοι. Ο Δημήτρης ήταν ένας στυγνός εκβιαστής που δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό και η Αθηνά δεν άντεχε να τον εκβιάζει συνέχεια. Έτσι οι προστριβές τους τον τελευταίο καιρό ήταν και πολλές και έντονες.

Η Αναστασία, ο Αποστόλης και πολλοί άλλοι έπιασαν τους δύο χαρακτήρες να τσακώνονται άσχημα. Οι μαρτυρίες τους καθιστούν την Αθηνά ύποπτη για αυτή τη δολοφονία.

Ο Κουράκος μπορεί να έρχεται σε δύσκολη θέση, είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του Δημήτρη. Η Αθηνά είναι η βασική ύποπτη και πρέπει να υποβληθεί σε τεστ DNA για να αποδειχθεί η αλήθεια. Εκείνη δε γνωρίζει τίποτα. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Κανείς δεν πιστεύει πια την χήρα του Ιπποκράτη.

Μόλις αυτά αποδείξουν πως δεν υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο, ο εφιάλτης θα ξεκινήσει για την πρωταγωνίστρια. Θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, ως κατηγορούμενη για το φρικτό αυτό έγκλημα.

Όλοι στην Αρεόπολη θα πάθουν σοκ! Ο Δημήτρης πεθαίνει και αμέσως αποκαλύπτεται πως με την Αθηνά δεν είχε καμία συγγένεια. Αντιθέτως, ήταν δύο παθιασμένοι εραστές, οι οποίοι πούλησαν έξυπνα το παιχνίδι τους.