Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Στο ασπρόμαυρο βλέπεις την ψυχή του ανθρώπου»

18 Νοεμβρίου 2021 18:15

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Στο ασπρόμαυρο βλέπεις την ψυχή του ανθρώπου»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για το εάν θα έκανε μελλοντικά οικογένεια, καθώς και για το αγαπημένο του χόμπι, τη φωτογραφία.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Στο ασπρόμαυρο βλέπεις την ψυχή του ανθρώπου».

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε με μία μπλούζα με ιδιαίτερο λογότυπο. Ανέφερε ότι πρόκειται για μία συλλογικότητα γυναικών οι οποίες βγάζουν τέτοιου είδους μπλούζες. Μέρος των εσόδων πηγαίνουν σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη και πως στηρίζει τέτοιες κινήσεις.

Μίλησε για τις πολλές ώρες που εργάζεται και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Για τον χρόνο του, τον οποίο μοιράζει σε πρόβες τηλεοπτικών γυρισμάτων και μετέπειτα σε θεατρικές παραστάσεις και συνέχισε λέγοντας ότι εδώ και αρκετά χρόνια είναι έτσι οι ρυθμοί του και πως το απολαμβάνει αρκετά.

Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην υπέροχη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι Άθικτοι», με τους Αντώνη Καρυστινό και Χρύσα Μιχαλοπούλου. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, γεμάτη ελπίδα και δικαίωμα στο όνειρο, που περιγράφει τη σχέση δύο διαφορετικών ανθρώπων που συναντήθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και που μοιράζονται μια αληθινή φιλία, γεμάτη χιούμορ αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Η 5η συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει στη Μουρμούρα

Είπε πως όταν του προτάθηκε ο ρόλος για τη συγκεκριμένη σειρά, δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Παρόλο που δεν είχε σκοπό να κάνει τηλεόραση, καθώς πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν, που όπως επισημαίνει σέβεται, πρωτίστως, τον τηλεθεατή.

Ρωτήθηκε αν μοιάζει στον χαρακτήρα που υποδύεται στη «Μουρμούρα», τον Άγγελο. Ο οποίος επιζητά την οικογένεια και τον γάμο. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης απάντησε ότι καλό είναι να αφηνόμαστε στον αυθορμητισμό της στιγμής και ότι μακάρι κάποια στιγμή να ερχόταν στη ζωή του ένα παιδάκι. Αν και το θέμα γάμος είναι μακριά από τη λογική του.

Η άλλη μεγάλη αγάπη του, είναι η φωτογραφία

«Στο ασπρόμαυρο βλέπεις την ψυχή του ανθρώπου, ενώ όταν είναι έγχρωμη η φωτογραφία κάπου χάνεσαι. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εμένα και παράλληλα δημιουργείς σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που φωτογραφίζεις».