Σπύρος Δημητρίου: Η έκπληξη για τη διαρροή του χωρισμού με τη Ζουγανέλη και η πρώτη δήλωσή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Φεβρουαρίου 2023 11:30

Ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου και η τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν είναι πλέον μαζί καθώς αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους έπειτα από δύομιση χρόνια.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, Άγγελος Βουράκης, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με τον Δημητρίου, επικοινώνησε μαζί του.

Ο Δημητρίου δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός ότι διέρρευσε η είδηση του διαζυγίου του και μάλιστα ρώτησε τον δημοσιογράφο πώς συνέβη αυτό.

«Εγώ δεν σας το είπε, η Ελεονώρα δεν το είπε. Πώς το μάθατε», είπε ο δικηγόρος ότι του ανέφερε ο συνομιλητής του.

Στη συνέχεια έκανε την πρώτη του δήλωση χωρίς πάντως να πει κάτι επί της ουσίας: «Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων γι’ αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά τόνισε ότι η δήλωση αυτή αφενός δείχνει την ευγένεια που χαρακτηρίζει τον Δημητρίου και αφετέρου επιβεβαιώνει την είδηση περί χωρισμού.

H Ζουγανέλη και ο Δημητρίου γνωρίστηκαν σε μπαρ στο Χαλάνδρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας και την επομένη συναντήθηκαν ξανά.

Λίγο αργότερα έκαναν διακοπές στα Κουφονήσια.

Τον Οκτώβριο του 2020, αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν στις Σπέτσες. Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καΐκι όπως και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους.

Φυσικά τη νύφη «παρέδωσε» στον γαμπρό ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν συγκινημένος.