Σπύρος Δημητρίου: «Στο γάμο μου με την Ελεωνόρα πήγα στα σχόλια κι έγραφαν ‘ψόφο’»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιανουαρίου 2023 14:40

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην έκπληξη που αισθάνθηκε όταν δέχθηκε… κατάρες στο διαδίκτυο από χρήστες που σχολίασαν το βίντεο του γάμου του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Βreakfast @Star» και στάθηκε και στην επιθυμία του να ζήσει κάποια στιγμή εκτός Αθήνας, πράγμα με το οποίο όμως η σύζυγός του Ελεονώρα Ζουγανέλη διαφωνεί και δείχνει ανένδοτη.

«44 χρόνια που ζω στην Αθήνα, δεν κατάφερα να τη μεταβολίσω. Όσο μεγαλώνω, αρχίζω και αγαπάω περισσότερο το βουνό οπότε, μπορεί να εφαρμόσω κάποια στιγμή το δόγμα ‘θα πάρω τα βουνά’. Στην Ελεωνόρα το έχω πει και διαφωνεί κάθετα», ανέφερε αρχικά ο Δημητρίου.

Όσο για το αν έχει συνηθίσει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας με το πέρασμα του χρόνου, αποκάλυψε: «Εκτός του ότι ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό που όλοι μπορεί να έχουμε, η απάντηση είναι όχι. Δεν έχω σχέση με τη showbiz και αυτό που λέτε εσείς Lifestyle.

Μου έκανε εντύπωση μια μέρα που μπήκα στο YouTube και έβλεπα ένα βίντεο από τον γάμο μου, πήγα στα σχόλια και καλοπροαίρετα πίστευα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι και γράφανε, ψόφο. Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να συλλάβω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στο Internet για να βρίσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, σημείωσε: «Τις πρώτες φορές που άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση για δικές μου υποθέσεις, έβγαινα με τεράστιο άγχος, προσπαθούσα σαν δικηγόρος να μιλάω περίπλοκα και μου λέει ένας δημοσιογράφος, ‘κύριε Δημητρίου, με όλο το θάρρος, δεν καταλαβαίνει κανείς, ούτε εμείς ούτε ο κόσμος τι λέτε’.

Άρχισα λοιπόν να απλοποιώ τη σκέψη και την πληροφορία που είχα εγώ σαν δικηγόρος και άρχισα να το κάνω αυτό και στο δικαστήριο».

Τέλος, ο Δημητρίου αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Εύα Καϊλή και εξέφρασε τη λύπη του, κάνοντας λόγο για απληστία προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει εγκράτεια.