Σπύρος Γιατράς: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του – «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα..»

Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 2021 17:00
Σπύρος Γιατράς: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του - «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα..»

Το μεσημέρι της Τρίτης, η δεύτερη σύζυγος του στιχουργού, Σπύρου Γιατρά, Εριέττα, μίλησε στην εκπομπή “T-Live”, λίγο μετά τον θάνατο του.

Η ίδια είναι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του συζύγου της και αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Σπύρου Γιατρά

«Έφυγε ο Σπύρος μου. Δεν ήταν άρρωστος, είχε στον πνεύμονά του κάτι… Να κάνει μία επέμβαση, αλλά όχι άμεσα.

Μπορούσε δηλαδή να πάει και σε έξι μήνες, το καλοκαίρι. Πήγε μόνος του και μου λέει “σε πέντε ημέρες θα γυρίσω”. “Ας είναι δέκα” του λέω.

Έναν μήνα περιμέναμε να γίνει καλά, έναν μήνα να βγει από την εντατική. Αλλά, σε όλη αυτή τη διαδρομή που ήταν δύσκολη, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα, είχα εγκλωβιστεί εκεί μέσα.

Και από την άλλη, έβλεπα τον Σπύρο ώρα με την ώρα να αδυνατίζει… Να χάνεται… Καταλαβαίνετε. Πρώτη φορά μπήκε ο Σπύρος σε τέτοια χειρουργεία.

Τι να σας πω, όλο επιπλοκές, μου λέγανε. Ότι τούτο δεν πηγαίνει καλά, ότι εκέινο δεν πηγαίνει καλά, ότι το άλλο δεν πηγαίνει καλά….

Έπεσε η πίεσή του… Τα όργανά του… Άντεξε… Όσο άντεξε… Δε μπόρεσε να αντέξει άλλο, έφυγε ήσυχα. Τι να πω, τι να πω…Ο Σπύρος μου έχει φύγει όμως. Δεν θα τον ξαναδώ, αυτό είναι».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.