Σπύρος Γραμμένος: «Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι στα ζώα δεν θα τα έκαναν ποτέ τα ζώα στους ανθρώπους»

28 Μαρτίου 2021 19:15

Σπύρος Γραμμένος: «Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι στα ζώα δεν θα τα έκαναν ποτέ τα ζώα στους ανθρώπους»

Ο Σπύρος Γραμμένος, μας σύστησε τον Πάκο. Τον φιλόμουσο και καλλίφωνο σκύλο του που δεν άργησε να αποκαλύψει το ταλέντο του και στην κάμερα.

Ο τραγουδοποιός αφηγήθηκε το χρονικό γνωριμίας τους. Όταν τον υιοθέτησε η κοπέλα του λίγο πριν βρεθεί αδέσποτος στον δρόμο. Στη συνέχεια μάς έδειξε πόσα κοινά έχουν αφού ο Πάκο λατρεύει τη μουσική με μία μεγάλη αδυναμία στη Nina Simone, που κάθε φορά που την ακούει ξεσπά σε σπαρακτικά κλάματα!

Μιλώντας για περιστατικά κακοποίησης ζώων ο Σπύρος Γραμμένος περιέγραψε τη φορά που έγινε μάρτυρας μπροστά σε ένα απαράδεκτο συμβάν. Και την οργισμένη αντίδραση που είχε:

«Αντιδρώ σχεδόν ακραία. Έχω υπάρξει σε σκηνικό στη θάλασσα που ένας κύριος κυνηγούσε ένα σκυλί με τις πέτρες και το είχε βάλει σε ένα κανάλι και το κυνηγούσε με τις πέτρες να φύγει προς τη θάλασσα. Του φώναξα τόσο άγρια οριακά δεν έχασα το δίκιο μου, πόνεσα τόσο πολύ με εκείνο το σκυλάκι, κάποιοι φορές γινόμαστε ακραίοι απέναντι στη βία που ασκείται στα ζώα. Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι στα ζώα δεν θα τα έκαναν ποτέ τα ζώα στους ανθρώπους».