Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου»

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2023 16:00

Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Στο στόχαστρο του πρώην παίκτη του «Survivor All Star» βρέθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευριδίκη. Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη για μένα, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο».

«Δεν το έχετε καταλάβει ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει και ο κόσμος θα το κρίνει».

«Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά αλλά κρίνω το παιχνίδι γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά».

Παπαδοπούλου : «Το μόνο που έμεινε ίδιο στο Survivor ήταν ο Λιανός» - Τι είπε για την Ανδριώτου

Παπαδοπούλου : «Το μόνο που έμεινε ίδιο στο Survivor ήταν ο Λιανός» – Τι είπε για την Ανδριώτου

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για το Survivor All Star και το τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Τι το ήθελα και πήγα; Αν δεν ήξερα τις συνθήκες θα ξαναπήγαινα αλλιώς όχι. Το μόνο που έμεινε ίδιο ήταν ο Γιώργος Λιανός. Ούτε ο χώρος ήταν ο ίδιος λόγω του ότι είχε γίνει ένα τσουνάμι. Γινόταν σφαγή για το ποιος θα κάτσει περισσότερο»!

«Συμπεριφορές να αλλάζουν αμέσως, φίλοι να πουλάνε φίλους και άνθρωποι που παίζουν έναν καταπληκτικό ρόλο και πορεύονται ακόμα. Και λες “μπράβο” γιατί για τον σκοπό που καλείσαι τον εξυπηρετείς, οπότε βγάζεις και τα λεφτά. Όλοι για τα λεφτά πήγαν αυτή τη φορά. Το άφησα πίσω μου και αυτό. Πήγα 15 μέρες διακοπές, πήρα το μαύρισμά μου και 15.000 ευρώ και όλα μια χαρά»!

Παπαδοπούλου κατά Ανδριώτου: «Για ποια φιλία μιλάμε; Δεν τσακώθηκα με την κυρία...»

«Με την Βρισηίδα γίναμε φίλες στο περσινό Survivor. Εκεί γνωριστήκαμε και έχουμε περάσει καλά και άσχημα μαζί. Αλλά τελικά ο όρος “φιλία” υπήρχε; Γιατί στο λέω αυτό; Όταν δύο άνθρωποι που έρχονται σε μια κατάσταση να διαφωνήσουν, δεν πρέπει ο ένας να ακούσει τον άλλον; Και όταν λέω πρέπει, εννοώ ότι υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες.

Δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη κυρία, μέσα στο παιχνίδι βλέποντας την Ελευθέρια να κλαίει διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος (Σπύρος Μαρτίκας) την αποκάλεσε κλέφτρα και μπροστά στην κάμερα, τον είπα πάνω στα νευρά μου ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Βγήκα έξω και η Βρισηίδα δεν μου μιλούσε»!

«Εμένα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθώ, οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να μαθαίνω καλά νέα γιατί περάσαμε ωραίες στιγμές και βάζω τελεία. Έχω βάλει καιρό τελεία»!