Σπύρος Μαρτίκας: «Καρφιά» για Μπάρτζη και Ευριδίκη Παπαδοπούλου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιουνίου 2023 12:10

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου και μίλησαν, μεταξύ άλλων, και για την εμπειρία τους από το «Survivor All Star».

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε ότι κάθε Τετάρτη προσφέρει «γεύμα αγάπης», ενώ ευχαρίστησε την αδελφή του που όσο ήταν στο παιχνίδι συνέχισε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Στο ερώτημα για το αν θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, ο Μαρτίκας αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες δεν γνωρίζει αν θα ευδοκιμήσουν. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα», ανέφερε.

Ως προς τα σχόλια που δέχτηκαν οι δυο τους για τη διαχυτικότητά τους όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο, μετά την έξοδο του Μαρτίκα από το παιχνίδι, είπαν: «Αντί (σ.σ. οι εκπομπές) να δουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να πουν τι ωραία, σχολίασαν ό,τι κακία μπορούσε να τους βγει».

Από την πλευρά του, ο Μαρτίκας ανέφερε για την Ανδριώτου. «Αυξήθηκε η αγάπη μου για τη Βρισηίδα. Στάθηκε κυρία όσο έλειπα και αυτό την τιμά.

Κι εγώ ήμουν στο παιχνίδι και πάλεψα και για εκείνη. Και αυτό είναι πολύ πιο δυνατό από την πρόθεση κάποιων.

Πετάχτηκε η Μαριαλένα και είπε ότι θα έφευγε. ‘Μαριαλένα μου, μάλλον, είσαι αδύναμη… ‘».

Η Ανδριώτου επισήμανε για το ίδιο ζήτημα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, όποτε, όπως είπε, «είναι λογικό οι συμπαίκτες του να ήθελαν να φύγει ο Σπύρος, που ήταν ο πιο δυνατός παίκτης του κοινού».

Για το ζήτημα που είχε προκύψει με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Μαρτίκας είπε: «Δεν θα υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας για να μιλήσουμε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Έχουμε υψηλό το αίσθημα της αυτοεκτίμησης. Ένα μεγάλο κρίμα. Έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ».

Για τον Νίκο Μπάρτζη, ο Μαρτίκας είπε ότι «έπαιξε με στρατηγική» και συμπλήρωσε: «Σε αυτό το παιχνίδι είδα για πρώτη φορά πώς παίζεται η στρατηγική του κακομοίρη.

Με τον Μπάρτζη έζησα τους δύο πρώτους μήνες τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα! Έφυγε ο Στάθης, απομακρύνθηκα από τον Μπάρτζη και ανάσανα στο παιχνίδι».

Τέλος, στο ερώτημα τι του έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, ο Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Βρισηιδάκι. Κυρία μου έφυγε, κυρία τη βρήκα».