Σπύρος Μαρτίκας: Νέα επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Νέες βολές σε βάρος του Άρη Σοϊλέδη εξαπέλυσε ο Σπύρος Μαρτίκας δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των δύο ανδρών.

Ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις κατά του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίον συνυπήρξαν στο «Survivor».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο Μαρτίκας αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για να συμμετάσχει στο «All Star Survivor».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σοϊλέδη λέγοντας ότι η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε.

«Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης. Λυπάμαι. Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δυόμιση σχεδόν φορές το έπαθλο. Το ξέρει όλος ο κόσμος».

Και ο Μαρτίκας κατέληξε σημειώνοντας: «Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει, χίλια ευρώ την ημέρα. Το έλεγε ο ίδιος.

Ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο οπωσδήποτε για να το αξιοποιήσει κάνοντας μια νέα καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα αποχαιρετά το καλοκαίρι

Από εκεί και πέρα, το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Αθήνα, πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει στον Πειραιά.

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου», είπε ο Μαρτίκας παλαιότερα στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Από τη δική της πλευρά, η Ανδριώτου συμπλήρωσε: «Προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας.

Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».