Σπύρος Μαρτίκας: Πήγε στο Survivor… για να βγει δήμαρχος στο Κερατσίνι

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 13:00

Survivor - Έξαλλος ο Μαρτίκας: «Δεν μπορώ να δεχτώ την αλητεία και την αγένεια της Ασημίνας»

Ο Σπύρος Μαρτίκας μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέσα από το reality επιβίωσης Survivor ενώ ο στόχος του πλέον είναι η δημαρχία του Κερατσινίου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες του Κερατσινίου αφού με τα φαρμακεία του έρχεται σε άμεση επαφή με δεκάδες άτομα καθημερινά ενώ η ενασχόληση του με τα κοινά τον έχει φέρει ακόμα πιο κοντά στον κόσμο της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr η οικογένεια του Σπύρου Μαρτίκα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τα πρώτα άτομα που θα θελήσουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του  με το οποίο θα κατέβει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν το 2023.

Πρόθεση του Σπύρου Μαρτίκα ήταν να κατέβει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος όμως πλέον η δημοσιότητα που έχει πάρει μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης τον βοηθούν να κατακτήσει το όνειρό του και να καθίσει τον δημαρχιακό θώκο του Κερατσινίου.

Η οικογένεια του έχει ανάψει τις μηχανές και είναι έτοιμη να βάλει μπροστά την “εκλογική μηχανή” πού θα οδηγήσει τον Σπύρο Μαρτίκα στη νίκη, μάλιστα ο ίδιος είχε εκφράσει και την επιθυμία του να αναλάβει την δημαρχία της περιοχής λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ήδη οι πελάτες στα φαρμακεία του Σπύρου Μαρτίκα εκφράζουν την επιθυμία τους να τον ψηφίσουν εάν τελικά ο φαρμακοποιός κάνει το μεγάλο βήμα και θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Κερατσινίου.

Η δημοσιότητα που έχει λάβει ήδη από το reality επιβίωσης θα τον βοηθήσει να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τον Δήμο του Κερατσινίου Και φυσικά ο ίδιος θα εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την σχέση του με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Φυσικά στο πλευρό του και σε αυτό το μεγάλο επαγγελματικό βήμα θα βρεθεί η αδερφή του Θόδωρα Μαρτίκα η οποία είναι πλέον στα μετόπισθεν και στηρίζει τα φαρμάκια λόγω της απουσίας του αδερφού της.