Σπύρος Μαρτίκας: Ταίζει ψάρι στο στόμα την Βρισηίδα

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 23:57

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου δεν αφήνουν τους διαδικτυακούς τους χωρίς βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ακόμα και τωρα που συνεχίζουν τισ διακοπές τους.

Το ζευγλαρι που ξεκίνησε να είνια μαζί από το survivor ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και πριν την συγκατοίκηση μας «βάζει» στην καθημερινότητα του μλεσα από τα social media.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε βίντεο στο Instagram, στα οποία φαίνεται να προσπαθεί να κάνει τη σύντροφό του να αγαπήσει το ψάρι. Όσο την ταΐζει, η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται να μην το απολαμβάνει αλλά να δυσανασχετεί. Παρ όλα αυτά δεν μπορεί να κανει κι αλλιώς και όχι μόνο τρώει τις μπουκιέςς που της δίνει ο αγαπημένος της αλλα ακούει και τα σχόλιά των φίλων της.

Ετσι μια από τις φίλες τους, απαθανάτισε τη στιγμή και τα βίντεο ανέβηκαν αργότερα στο προφίλ του πρώην παίκτη του Survivor. Στα κλιπ που ανάρτησε, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε, μεταξύ άλλων: «Μαθαίνουμε να τρώμε σήμερα».

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσης του”

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπυρός Μαρτίκας: Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor

Δεν έχουν τέλος οι δημόσιες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Βρισηίδα Ανδριώτου ελάχιστες εβδομάδες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης survivor.

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι τρελά ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και αυτό δεν το κρύβει ούτε λεπτό.

Οι δυο τους βρίσκονται σε ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές έχοντες γυρίσεις και σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυριολεκτικά ρίξει αγκυρα στη Μύκονο από όπου και κάνω τις περισσότερες αναρτήσεις τους.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στον έρωτά του και στο πάθος του για τη Βρισηίδα Ανδριώτου γράφοντας ότι εξουσιάζει το κορμί του

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσης του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει…

Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή ! #survivor #couplegoals #couples #love»