Σπύρος Μαρτίκας-Βρισηίδα Ανδριώτου: Άγριος καυγάς στη Μύκονο!

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 12:00

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπυρός Μαρτίκας: Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου είναι γεγονός αφού αυτόπτες μάρτυρες ήταν το ζευγάρι να έχει έναν έντονο καβγά στα σοκάκια της Μυκόνου.

Και μπορεί το ζευγάρι να μην έχει σταματήσει τις διακοπές αφού μετά την Πάρο βρέθηκαν κατευθείαν στη Μύκονο πλημμυρίζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τις πολυτελέστατες διακοπές όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Ciao.gr το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά στα σοκάκια της Μυκόνου με τον Σπύρο μαρτίκα Να τσακώνεται έντονα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για ένα “λάθος” της στα social media.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λόγω επαγγέλματος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όχι μόνο στις δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά ακόμα και στις αναρτήσεις του στα social media και στον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του σε σχέση με χορηγούς και πληρωμένες διαφημίσεις που μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική του δραστηριότητα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έγινε μέσα από μία ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου προκαλώντας την έκρηξη του Σπύρου Μαρτίκα χάνοντας για λίγο τις υπέροχες και χλιδάτες διακοπές τους στη Μύκονο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική στον στενό της κύκλο για τα συναισθήματά της με τον Σπύρο μαρτίκα αφού όπως λέει επιθυμεί να γνωρίσει όλη την οικογένειά του και να κάνουν τους είδαμε το επόμενο βήμα στη σχέση.

Το ζευγάρι αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τις καλοκαιρινές του διακοπές παρά το γεγονός ότι υπήρχε και ένα ακόμα επεισόδιο ανάμεσά τους κατά την διάρκεια του τελικού όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να ανέβει πάνω στην καρέκλα και να χορέψει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών.