Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2023 16:00

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου είναι στα καλύτερά τους.

Ο φαρμακοποιός και το μοντέλο εθεάθει σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπου έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και έχουν συγκατοικήσει, διασκέδασαν ενώ δεν έλλειψαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Φωτογραφίες: ndp

Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Στο στόχαστρο του πρώην παίκτη του «Survivor All Star» βρέθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευριδίκη. Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη για μένα, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο».

«Δεν το έχετε καταλάβει ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει και ο κόσμος θα το κρίνει».

«Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά αλλά κρίνω το παιχνίδι γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά».