Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασε κατά της εκπομπής της Τσολάκη – «Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο»

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2023 10:25

Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασε κατά της εκπομπής της Τσολάκη - «Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο»

Δηλώσεις στο «Open Weekend» έκανε o Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το «Survivor All Star» και τη σχέση του με τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά θέματα. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για το Survivor, θέλω να μιλάω μόνο για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με σημαντικά θέματα και όχι με το Survivor που έχει τελειώσει. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι και τελείωσε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του η Ελένη Τσολάκη είπε ενοχλημένη: «Σεβόμαστε απόλυτα κι αυτό που κάνει κι υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανείς δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους που έχουν θέματα στην υγεία τους με το Survivor. Δεν παίζουμε το Survivor και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά της κοινωνίας. Αλίμονο και θα ήταν ντροπή. Εμείς αντιμετωπίζουμε το Survivor σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν κι έτσι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω.

Από την άλλη πλευρά, όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το Survivor κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνει εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή… Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό αν υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία. Δεν έχουμε πλησιάσει ποτέ το θέμα…. Το να μιλάει σε ένα κορίτσι για την κατάσταση με τα φάρμακα, λες και μιλάει στην εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη, απαξιώνοντας μόνος του το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε;».

Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε με ανάρτησή του κατά του «Open Weekend».

Πιο συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός έγραψε στα instastories: «Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».