Σπύρος Μπιμπίλας: Απόλαυσε τη φωτισμένη Ακρόπολη με τον Αλέξανδρο Πετρίδη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Αυγούστου 2022 10:45

Ένα χαλαρό βράδυ με τους φίλους του Αλέξανδρο Πετρίδη και Γιώργο Γκόλια, πέρασε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τον Γιώργο Γκόλια και φόντο τους τη φωτισμένη Ακρόπολη.

«Αφού ζούμε στην πιο όμορφη γωνιά της γης και βλέπουμε το ωραιότερο μνημείο του κόσμου…

Με τους καλούς μου φίλους @alexandros_petridis_real και @george_gkolias που μας μαγείρεψε υπέροχα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του στιγμιότυπου ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες ο Μπιμπίλας βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας και δέχθηκε σκληρή κριτική λόγω της ψευδούς είδησης του θανάτου του Γιώργου Μάγκα, η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ παραδέχθηκε πως η ανάρτησή του για τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου ήταν άστοχη, ενώ τόνισε πως ζήτησε συγνώμη από τον ίδιον και την οικογένειά του.

Παράλληλα, πέρασε στην αντεπίθεση και σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Faceboοk, τόνισε πως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία για να τον στοχοποιήσουν καθώς και να τον προσβάλλουν, ενώ έκανε λόγο για «ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Έγραψε συγκεκριμένα: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!

Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα…

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».