Σπύρος Μπιμπίλας: Εξοργισμένος με νέες καταγγελίες – Το δημόσιο μήνυμά του.

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 13:15

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα το πω»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις νέες καταγγελίες που φτάνουν στα αυτιά του ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση του αναφέρθηκε στην βροχή  καταγγελιών για κακές συνθήκες  εργασίας που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί σε διάφορες παραστάσεις που βρίσκονται σε περιοδεία.

«Λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες.. Σε περιοδεία στην Ευβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκολληση, στην Καβαλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαιες απειλές από ηθοποιό εργοδοτη γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης, αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ενσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μερες και μάλιστα τραγωδια, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 η 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 η 4! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΕΗ ΔΥΝΑΤΟ».