Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»

13 Απριλίου 2022 10:15

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε σε όλους όσους τον επικρίνουν για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή που ακούστηκαν πολλά σεξιστικά αστεία στο πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις Για την συμμετοχή του Σπύρου μπιμπίλα στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο Super Mammy.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επικρίθηκε σφόδρα ακόμα και από συναδέλφους του για τη συμμετοχή του στην εν λόγω σειρά επειδή προβάλλονται στερεότυπα για τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε και πάλι χθες τους επικριτές του όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν σχετικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει.

Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο»

Ο Μάρκος Σεφερλής πριν από λίγες ημέρες έδωσε την δική του απάντηση στον ορυμαγδό επικρίσεων που δέχεται

«Mε ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες.

Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα, κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση, συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Στόχος των επιθέσεων αυτών είναι να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής, γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί».