Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στην ιστοσελίδα που τον απειλεί με μήνυση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 12:39

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα ekklisiaonline, που αντέδρασε σε δημοσίευσή του στα κοινωνικά δίκτυα, προαναγγέλοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, είχε κάνει ανάρτηση προφίλ του στο Facebook, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, την οποία η ιστοσελίδα θεώρησε προσβλητική για την Παναγία.

Επρόκειτο για φωτογραφία μετανάστριας, η οποία κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό. Ο Μπιμπίλας την παρομοίασε με την Παναγία, κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!!

Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε!

Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι».

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ekklisiaonline τόνισαν ότι ο Μπιμπίλας διασπείρει μίσος και ρατσισμό σε βάρος των Ορθόδοξων.

«Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο Μπιμπίλας απάντησε μέσω της εφημερίδας «On Time», στην οποία δήλωσε: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α.

Αν δεν καταλαβαίνουν, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δεν με αφορά.

Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί, θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δεν μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις.

Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».