Σπύρος Μπιμπίλας: Η διαθήκη στα 25, η πιο δύσκολη στιγμή του και ο λόγος που θέλει να μπει στη Βουλή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 09:15

Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε μία σειρά από ενδιαφέρονται θέματα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» για την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδί και την επιθυμία του μετά θάνατον.

Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος µε το κόµµα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, είμαι κοντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τι είναι αυτό που θέλεις να προσφέρεις στα κοινά;
Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήματα των ηθοποιών. ∆εν παριστάνω ούτε τον οικονομολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής. Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήματα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που μπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήματα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Είναι ένα παρεξηγημένο άτομο;
Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο δυναμικές πολιτικούς, µε πολύ μεγάλη γνώση πάνω στα νοµικά και διεθνή προβλήματα. Είναι μια φωνή που δεν πρέπει να λείπει από τη Βουλή. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και δεν έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;
Για µένα οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισμοί μεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή των ανθρώπων.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις παιδί;
Όχι, δεν ήταν κάτι µέσα στα ενδιαφέροντα και στα όνειρά µου. Εξάλλου, δεν πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη συνέχειά του επί της γης. Η όλη προσφορά µου όµως στο κοινωνικό σύνολο θα αφήσει µια πολύ καλή αύρα και µηνύµατα και αυτό µε ενδιαφέρει περισσότερο.

Έχεις κάνει τη διαθήκη σου;
Όταν ήμουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, μόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο.

Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να γίνει μετά τον θάνατό σου;
Οπωσδήποτε είμαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εμένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή.