Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 11:01

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε και τον λόγο που δάκρυσε.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας.

Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφισή μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την ‘σπάσουμε’ σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying. Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη», ανέφερε αρχικά ο Μπιμπίλας.

«Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ ‘αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», αποκάλυψε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του σε ξένες παραγωγές.

«Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο ‘Crown’ που κόπηκε η σκηνή αλλά θα παίρνω δικαιώματα», δήλωσε.

«Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η Δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη», είπε για τον Φιλιππίδη.

Για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ο Μπιμπίλας σημείωσε: «Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Θα πολιτευτώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι πολύ σοβαρή και πολύ κάλος επιστήμονας».

«Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν πολύ μεγάλη απώλεια. Ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει ‘ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν’, δήλωσε κλείνοντας ο Μπιμπίλας.