Σπύρος Μπιμπίλας – Μάκης Δελαπόρτας: επίσκεψη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 2021 20:15
Σπύρος Μπιμπίλας - Μάκης Δελαπόρτας: επίσκεψη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι γνωστό ότι πάντα νοιάζεται για τους συναδέλφους του. Ειδικά για όσους από αυτούς αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Μαζί με τον Μάκη Δελαπόρτα, τον ηθοποιό που έχει συγγράψει 50 βιογραφίες μεγάλων Ελλήνων αστέρων, επισκέφτηκαν τη αγαπημένη ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου.

Ποια είναι η πορεία της υγείας της μεγάλης ηθοποιού;

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει το Νοέμβριο του 2020 για την κατάσταση της υγείας της στη εφημερίδα Secret:  «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος.

«Ένα πανέμορφο ζεστό βράδυ στο σπίτι της λατρεμένης μας φίλης Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μαθήματα ζωής….Μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα. Σεβόμαστε την προηγούμενη γενιά από μας και της οφείλουμε πολλά» έγραψε ο ηθοποιός.Είναι γνωστό ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έχει περάσει πολλές και σοβαρές περιπέτειες με την υγεία της τα τελευταία χρόνια ως απόρροια ενός τροχαίου που την εμποδίζει στην κινητικότητα.