Σπύρος Μπιμπίλας: «Νέες πληροφορίες για περιστατικά που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον χώρο μας»

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 10:23

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα το πω»

Δεν έχουν τέλος τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο με τον Σπύρο Μπιμπιλα να βρίσκεται στις επάλξεις για την αντιμετώπιση όλων των θυμάτων.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με μία ανάρτηση του στα social media ανέφερε η δραματική κατάσταση που υπάρχει στις συλλογικές συμβάσεις των ηθοποιών αλλά και στην εκμετάλλευση τους από τους εργοδότες

«Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα των καλλιτεχνών δεν έχουν τελειωμό! Νέες πληροφορίες για περιστατικά που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον χώρο μας κι είναι επιτακτική πλέον ανάγκη να συναφθουν συλλογικές συμβάσεις! Ηθοποιοί που επελέγησαν από ακρόαση δεν άρεσαν μετά από μερικές πρόβες , αλλά δεν τους έγιναν προσλήψεις ως ορίζει ο νόμος κι απολύονται!!! Αλλού παράσταση που εγκρίθηκε απο ΔΗΜΟ, διενεργήθηκε μπροστά σε κοινό, αλλά επειδή διαβάστηκε το κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν!!!!

Σε μεγάλα στούντιο ηχογράφησης εν μέσω Αυγούστου ξεκινούν audio books για μεγάλο εκδοτικό οίκο, υπό τον όρο ότι οι ηθοποιοί θα απεμπολησουν τα συγγενικά τους δικαιωματα!!!! Αυτά κι άλλα πολλά, κι αν προσθέσουμε και τα προβλήματα της προηγούμενης ανάρτησης μου σχετικά με τα κακώς κείμενα δείχνουν πόση δουλειά μας περιμένει φέτος στο ΣΕΗ!!! Μην αρχίσετε πρόβες αν δεν σας προσλάβουν»