Παππά-Λάζαρης:Το τρίτο πρόσωπο που τους χώρισε!
Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πολύ συχνά ανέβαζαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να […]
Συντάκτης: Newsroom
14 Ιουνίου 2022 14:30
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ανεφέρεθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή εκφράζοντας σαν όνειρο την επιθυμία να κάνει σε σύμφωνο συμβίωσης.
«Όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει από την ζωή μου, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική, δεν έχουν φύγει από τη ζωή μου. Είναι ο περίγυρος μου, η οικογένεια μου. Ακόμα και οι σχέσεις οι παλαιότερες έχουν μείνει στη ζωή μου σαν κάτι πολύ ουσιαστικό και πολύ θετικό. Αυτό που δεν αντέχω είναι η ανειλικρίνεια. Δηλαδή πρέπει οι άνθρωποι να λένε αυτό που σκέφτονται ακόμα και αν δυσαρεστήσουν τον απέναντι τους»
«Σαν όνειρο που δεν έχω κάνει ακόμα είναι ότι θέλω να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης ή έναν πολιτικό γάμο. Δυστυχώς όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Σπύρος Μπιμπίλας: “Tο 2o φιλί μεταξύ ομοφυλόφιλων στο θέατρο το έδωσα εγώ”
Ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την χθεσινή ημέρα κατά της ομοφοβίας έκανε μία ανάρτηση μιλώντας για το gay φιλί που έδωσε πριν 42 χρόνια στο θέατρο.
O πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών περιέγραψε την εμπειρία του 42 χρόνια πριν για την τολμηρή του κίνηση να αφαιρεθεί με άλλον άντρα επί σκηνής
«42 χρόνια πριν κάναμε την επανάσταση μας μέσα από ένα τολμηρό έργο που μιλούσε για την φύση των ανθρώπων κ τα σκιρτήματα των νέων παιδιών που έβγαιναν μέσα από την ψυχή τους. Ένα από τα πρώτα gay έργα που ανέβηκαν στην Ελλάδα με μεγάλες τότε αντιδράσεις κ.μεγάλη επιτυχία. Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, Του εβραιοκαναδού Τζων Χέρμπερτ σε μετάφραση κ σκηνοθεσία του σπουδαίου Κωνσταντίνου Μάριου που έφυγε γρήγορα από κοντά μας. Μια φορά ξανανέβηκε για λίγο στο vault.
Στην φώτο το ιστορικό φιλί της παράστασης με τον καλό συνάδελφο και φίλο Γιώργο Κροντήρη (το πρώτο gay φιλί είχε δοθεί λίγο πριν σε παράσταση του Κολατου). ΣΗΜΕΡΑ, μέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της τρανσοφοβίας αξίζει να το μνημονεύουμε… Ήμασταν τότε πρωτοπόροι στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους»