Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει…»

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2021 20:00
Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και όχι μόνο. Καθώς η αγάπη του για το συνάνθρωπο είναι ανιδιοτελής. Ο γνωστός ηθοποιός έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που έχει ανάγκη. Μιλώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής, ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα περιγράφοντας τη στιγμή που έσωσε από τον θάνατο μία παλιά ηθοποιό.

«Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ. Για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά. Να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει.

Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» πρόσθεσε και έκανε μια παύση.

Advertisement

«Τελοσπάντων. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους. Τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα». Είπε εμφανώς συγκινημένος

 

Advertisement