Σπύρος Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο Γιώργο Μάγκα»

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 12:40

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο Γιώργο Μάγκα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε διευκρινήσεις για την παρεξήγηση που έγινε όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως πέθανε ο Γιώργος Μάγκας

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο Open και ξεκαθάρισε σχετικά με την παρεξήγηση που συνέβη. Τόνισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μάγκα και ζήτησε προσωπικά συγνώμη από τον βασιλιά του κλαρίνου.

«Πήρα να του ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν προερχόταν από εμένα. Θα πάω και στην Λιβαδειά να τον δω. Τον εκτιμώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο και στεναχωρέθηκα μετά από όλο αυτό.».

«Ο Γιώργος Μάγκας στην αρχή ήταν στεναχωρημένος, αλλά μετά το κατάλαβε και θα πάω και στη Λιβαδειά να τον συναντήσω, Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο αυτόν άνθρωπο». Δήλωσε μετανιωμένος για την παρεξήγηση ο ηθοποιός.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έλαβε την πληροφορία από δημοσιογράφο και ύστερα από αυτό δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

«Γιατί πρέπει να ψάξω εγώ εάν ισχύει και όχι οι δημοσιογράφοι;»

«Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα. Κάποιος δημοσιογράφος δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδελφος του Γιώργου Μάγκα. Εγώ το βλέπω από δημοσιογράφο και το δημοσιεύω. Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρούς τίτλους. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω…»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πως θα βγαίνει πλέον μόνο ζωντανά στις εκπομπές για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε αυτά που λέει

«Δεν θα ξαναβγώ ούτε με skype δημόσια. Τέλος τα skype φέτος και κομμένες και οι μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις. Όποιος θέλει ζωντανά για να μην μας κόβουν».