Σπύρος Νικολαΐδης: η συγκινητική δημοσίευσή του για την μητέρα του

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 11:10

Σπύρος Νικολαΐδης: η συγκινητική δημοσίευσή του για την μητέρα του

Ο Σπύρος Νικολαΐδης περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή του αφού πρόσφατα έχασε τη μητέρα του που της είχε μεγάλη αδυναμία

Μετά από αυτή την τραγική απώλεια ο Σπύρος Νικολαΐδης έχει δώσει μεγάλο μέρος από την ενέργειά του στη δουλειά του. Και δεν είναι λίγες οι ασχολίες του. Αφού εκτός από την υποκριτική, ασχολείται με το μόντελινγκ και με την επιχείρησή του. Ο ηθοποιός διαθέτει δική του επιχείρηση Nail Art.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram με μια κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του μητέρα. «Σε σκέφτομαι συνέχεια άγγελέ μου. Δεν έφυγες ποτέ». Έγραψε συγκινημένος.

Η κατάθλιψη και η συμφωνία με το Netflix

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του πέρασε ένα διάστημα πολύ δύσκολο. «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, είχα παρατήσει τον εαυτό μου, περνούσα βαριά κατάθλιψη, και τα παράτησα όλα για να πάω στην Αμερική. Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα. Ήμουν σε αυτό το κομμάτι με τις επιχειρήσεις και παράλληλα δούλευα για να τα συντηρώ αυτά. Δούλευα σε υποδοχή, ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός . Τα παράτησα όλα, πούλησα το αυτοκίνητό μου, μάζεψα ό,τι οικονομία είχα και έφυγα στο Λος Άντζελες χωρίς να ξέρω κανέναν. Έκανα μία λίστα με πράγματα που ήθελα να κάνω, τελικά μου πήγε καλά». Αποκάλυψε για την απόφαση του να φύγει για την Αμερική.
Όπως είπε ο Σπύρος Νικολαΐδης, μάλιστα, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες

«Έκλεισα μία πάρα πολύ καλή δουλειά σε μία ισπανική σειρά του Netflix, αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Δεν μπορώ να πω ποια γιατί θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα και θα πάω. Ο ρόλος μου είναι ενός Αμερικάνου».
Η πρόταση για το The Bachelor και ο λόγος που την αρνήθηκε

«Μου έκαναν πρόταση για να είμαι ο “Bachelor”, αλλά είπα όχι γιατί αγαπώ πολύ το γυναικείο φύλο. Πιστεύω στην ισότητα και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα χρήματα πάνω από τα δικά μου πιστεύω. Χάρηκα πάρα πολύ που είπα “όχι” στο “The Bachelor””». Δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.