Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, και ξαφνικά τα παράτησα όλα κι έφυγα»

28 Απριλίου 2022 09:36

Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, και ξαφνικά τα παράτησα όλα κι έφυγα»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στο The 2Night Show για το ταξίδι του στην Αμερική, τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στα καλλιστεία και αποκάλυψε γιατί είπε όχι στο The Bachelor

Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, και ξαφνικά τα παράτησα όλα κι έφυγα».

Η κατάθλιψη και η διαφυγή στην Αμερική

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, είχα παρατήσει τον εαυτό μου, περνούσα βαριά κατάθλιψη, και τα παράτησα όλα για να πάω στην Αμερική. Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα. Ήμουν σε αυτό το κομμάτι με τις επιχειρήσεις και παράλληλα δούλευα για να τα συντηρώ αυτά. Δούλευα σε υποδοχή, ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός . Τα παράτησα όλα, πούλησα το αυτοκίνητό μου, μάζεψα ό,τι οικονομία είχα και έφυγα στο Λος Άντζελες χωρίς να ξέρω κανέναν. Έκανα μία λίστα με πράγματα που ήθελα να κάνω, τελικά μου πήγε καλά». Αποκάλυψε για την απόφαση του να φύγει για την Αμερική.

Όπως είπε ο Σπύρος Νικολαΐδης, μάλιστα, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες

«Έκλεισα μία πάρα πολύ καλή δουλειά σε μία ισπανική σειρά του Netflix, αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Δεν μπορώ να πω ποια γιατί θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα και θα πάω. Ο ρόλος μου είναι ενός Αμερικάνου».

Η πρόταση για το The Bachelor και ο λόγος που την αρνήθηκε

«Μου έγινε πρόταση για να είμαι ο “Bachelor”, αλλά αρνήθηκα γιατί αγαπώ πολύ το γυναικείο φύλο. Πιστεύω στην ισότητα και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα χρήματα πάνω από τα δικά μου πιστεύω. Χάρηκα πάρα πολύ που είπα “όχι” στο “The Bachelor””». Δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απάντησε και στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με το GNTM

«Θα το σκεφτόμουν επειδή έχει μία άλφα εμπειρία στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο, δυστυχώς για έναν Έλληνα να ανοιχτεί».

https://www.youtube.com/watch?v=0cCCnRH-DbY