Σπύρος Νικολαΐδης: Η «γη της ελιάς» και οι ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 16:54

Σπύρος Νικολαϊδης: Η «γη της ελιάς» και οι ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου

O Σπύρος Νικολαϊδης πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Mega, «η γη της ελιάς».

Ο Σπύρος Νικολαϊδης μίλησε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που είχε στη «Γη της Ελιάς» με την Άντζελα Γκερέκου.

«Ο ρόλος μου φέτος στη Γη της Ελιάς μού ταίριαξε γάντι. Τον αγάπησα το ρόλο αυτό. Δεν περίμενα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς».

«Επειδή είμαι πολύ σεμνός άνθρωπος, ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Το ίδιο και η κυρία Γκερέκου. Σιγά σιγά το βρήκαμε, αλλά η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη».

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι κυρία. Πολύ σοβαρή και πολύ τρυφερή με τους ανθρώπους», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, και ξαφνικά τα παράτησα όλα κι έφυγα»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στο The 2Night Show για το ταξίδι του στην Αμερική, τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στα καλλιστεία και αποκάλυψε γιατί είπε όχι στο The Bachelor
Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, και ξαφνικά τα παράτησα όλα κι έφυγα».

Η κατάθλιψη και η διαφυγή στην Αμερική
«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, είχα παρατήσει τον εαυτό μου, περνούσα βαριά κατάθλιψη, και τα παράτησα όλα για να πάω στην Αμερική. Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα. Ήμουν σε αυτό το κομμάτι με τις επιχειρήσεις και παράλληλα δούλευα για να τα συντηρώ αυτά. Δούλευα σε υποδοχή, ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός . Τα παράτησα όλα, πούλησα το αυτοκίνητό μου, μάζεψα ό,τι οικονομία είχα και έφυγα στο Λος Άντζελες χωρίς να ξέρω κανέναν. Έκανα μία λίστα με πράγματα που ήθελα να κάνω, τελικά μου πήγε καλά». Αποκάλυψε για την απόφαση του να φύγει για την Αμερική.

Όπως είπε ο Σπύρος Νικολαΐδης, μάλιστα, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες
«Έκλεισα μία πάρα πολύ καλή δουλειά σε μία ισπανική σειρά του Netflix, αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Δεν μπορώ να πω ποια γιατί θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα και θα πάω. Ο ρόλος μου είναι ενός Αμερικάνου».

Η πρόταση για το The Bachelor και ο λόγος που την αρνήθηκε
«Μου έγινε πρόταση για να είμαι ο “Bachelor”, αλλά αρνήθηκα γιατί αγαπώ πολύ το γυναικείο φύλο. Πιστεύω στην ισότητα και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα χρήματα πάνω από τα δικά μου πιστεύω. Χάρηκα πάρα πολύ που είπα “όχι” στο “The Bachelor””». Δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απάντησε και στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με το GNTM
«Θα το σκεφτόμουν επειδή έχει μία άλφα εμπειρία στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο, δυστυχώς για έναν Έλληνα να ανοιχτεί».