Τέλος καλό, όλα καλά με Παπαδόπουλο-ΣΚΑΪ: Ανανέωση συμβολαίου για δύο σεζόν

Δημοσιεύθηκε: 16/04/2019 19:00

Mπορεί, όπως ακούστηκε τους προηγούμενους μήνες, η σχέση τους να πέρασε από σαράντα κύματα, όμως, τέλος καλό, όλα καλά. Επισφράγισε τη συνεργασία του ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον ΣΚΑΪ, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο, παρακαλώ, ακόμα σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι του Φαλήρου, η ημέρα προβολής της εκπομπής «Στη Υγειά μας»  θα είναι το Σάββατο. Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση  αναφέρει:  “Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση

Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο,θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ. Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών. Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ. Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε
είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα.