Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ανίκανος να κρατήσω χρήμα»

Συντάκτης: Newsroom

27 Νοεμβρίου 2022 10:48

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ανίκανος να κρατήσω χρήμα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε σε μια συνέντευξή του, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο «7 Μέρες TV», σχολίασε τον ρόλο του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ του και αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με το χρήμα.

«Έχω αναπηρία. Δεν είναι συνειδητό. Είμαι ανίκανος να κρατήσω το χρήμα» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», την οποία παρουσίαζε για 17 χρόνια, τόνισε: «Δεν μου λείπει ακόμη. Λείπει όμως στον κόσμο. Όταν με συναντούν στο δρόμο, μου λένε “ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το Στην υγειά μας”. Δεν μου λείπει διότι ήταν πολλά τα χρόνια που ήταν στον αέρα και κουράστηκα μέσα μου. Σαν να τα είχα κάνει όλα και να έπρεπε να τα ξανακάνω. Να πω, δε, ότι ήταν ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε για μία σεζόν. Ασφαλώς και το αγάπησα στην πορεία, αλλά πάντα πατούσα σε δυο βάρκες, διότι εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ηθοποιός είμαι».

Σχολιάζοντας την επιτυχημένη σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Οι Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσε, ανέφερε ότι το έργο συνεχίζει να παραμένει επίκαιρο παρά το γεγονός, ότι γράφτηκε 31 χρόνια πριν: «Η Δημητρούλα γράφει αστεία, αλλά δεν είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Έχει κάτι κεραίες που συλλαμβάνουν το τι γίνεται γύρω της, το αφομοιώνει, το αποκωδικοποιεί και το ξανακωδικοποιεί. Είναι φορές που για 10 ημέρες πηγαίνει και συναντά νέους ανθρώπους.Έχει ανάγκη να δει τι γίνεται στον κόσμο τους. Κάνει παρέα με 17χρονα παιδιά φίλων της. Όταν γνώρισε το γιο μου, έμαθε τα πάντα για τους ανθρώπους της ηλικίας του, μίλησε πολύ μαζί του και από τότε έχουν γίνει κολλητοί. Είναι φορές που ο γιος μου δεν παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά τη Δήμητρα» επισήμανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος για Βασιλόπουλο: «Δεν τον ξέρω, τι είναι; Οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται»

Παπαδόπουλος για Βασιλόπουλο: «Δεν τον ξέρω, τι είναι; Οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται»

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος ξεκαθάρισε πως η παρουσίαση είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά την ανάρτησή του μέσω της οποίας αναζητούσε ηθοποιούς χωρίς πληρωμή, ο ηθοποιός απάντησε:

«Δεν το ξέρω, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ αλλά οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.