Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

13 Απριλίου 2022 14:08

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατηγορείται από την Δάφνη Λαμπρόγιαννη για βίαιο επεισόδιο με την ηθοποιό να αποχωρεί από την παράσταση και νέα εκδίδει ανακοίνωση μέσω δικηγόρου.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η εκπομπή Happy Day επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό.

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα μίλησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως γνώριζε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η συνάδελφός του, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει σε κάτι.

«Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ολα όσα δήλωνε για το #metoo λίγες ημέρες πριν την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατηγορείται από την Δάφνη Λαμπρόγιαννη για βίαιο επεισόδιο με την ηθοποιό να αποχωρεί από την παράσταση και νέα εκδίδει ανακοίνωση μέσω δικηγόρου.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και είχε προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις για την στάση του απέναντι στο κίνημα #metoo και στις γυναίκες που καταγγέλλουν γνωστούς ηθοποιούς.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο.

Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν η συζήτηση έφτασε στο #metoo.Σπύρος Παπαδόπουλος: Ολα όσα δήλωνε για το #metoo λίγες ημέρες πριν την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση

«Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά.

Το θεαωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό.

Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα.

Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνει.

Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος.

Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια…

Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί…

Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο…

Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες…

Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;»