Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις ‘Μέλισσες’ αλλά δεν είχα χρόνο»

20 Δεκεμβρίου 2022 12:32

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του ΜEGA, το cast έχει τη φλόγα του ερασιτέχνη και θέλει να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ακόμη, αποκάλυψε για ποια σειρά είχε δεχτεί πρόταση να παίξει: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω», είπε.

Ο Παπαδόπουλος είναι στενά συνδεδεμένος με τις γιορτές και το γλέντι, λόγω των εκπομπών του. Στο φετινό πρωτοχρονιάτικο της ΕΡΤ οι συντελεστές θα προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο να χαρεί.

Στη συνέχεια τόνισε τι ήταν εκείνο που τον ενοχλούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και πως ο κύκλος του «Στην Υγειά Μας» έχει κλείσει.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του ‘Στην Υγεία Μας’ έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα! Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν ‘είστε και ηθοποιός;’. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία», δήλωσε.

«Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το ‘Στην Υγειά Μας’ ότι ‘τώρα τελειώνω.

O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα ‘φτάνει, μέχρι εδώ’. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πώς γίνεται η εκπομπή», αποκάλυψε για το παρασκήνιο του «Στη Υγειά Μας».

Ο Παπαδόπουλος συμπρωταγωνιστεί με τη Ρένια Λουιζίδου στην παράσταση «Sexy Laundry». Όπως εξήγησε, είναι ένα έργο που μιλά μόνο του και σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε μαριονέτες και κάποιος από πάνω λέει ‘τώρα η σχέση είναι φρέσκια, να δείτε τι θα γίνει σε επτά – οκτώ χρόνια…’. Χαιρόμαστε και εγώ και η Ρένια που είμαστε μαζί στο θέατρο. Έχουμε ωριμάσει και υπάρχει, εκτός από τα αισθήματα της φίλιας και της αγάπης, ο θαυμασμός. Η Ρένια πάντα ήταν ένα ταλαντούχο κορίτσι», δήλωσε και συμπλήρωσε πως δεν θα γίνει ποτέ remake των «Απαράδεκτων» καθώς «λείπει» ο Βλάσης Μπονάτσος.

«Το ‘περνάω από ένα τηλεοπτικό στούντιο και επειδή είμαι ωραίο αγόρι ή κορίτσι με παίρνουν μέσα κάνω μία μικρή επιτυχία, ονομάζομαι ηθοποιός και πατάω και το σανίδι’ όχι άπλα δεν το αποδέχομαι, με εξοργίζει», δήλωσε ο Παπαδόπουλος.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία. «Ο ηλίθιος είναι επικίνδυνος. Έμεινα στα παιδικά μου χρόνια σε μοναστήρι. Δεν έχω με τη θρησκεία πολλά – πολλά αλλά σέβομαι τους ανθρώπους που πιστεύουν. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ζητήσω βοήθεια σε κάτι επουράνιο ή υπερβατικό, προτιμώ να απευθυνθώ σε δυο φίλους μου», δήλωσε.