Σπύρος Πώρος: Αποκάλυψε πώς έμαθε ότι θα γίνει πατέρας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 11:12

Ο Σπύρος Πώρος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι επρόκειτο να γίνει πατέρας.

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος γνώρισε την Ισπανίδα μητέρα του πρώτου του παιδιού στην στην Ελλάδα.

«Τον Μάιο του 1992 η Γιολάντα ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει διαφήμιση παγωτού, όπου έπαιζα κι εγώ. Για τις ανάγκες της διαφήμισης πήγαμε στα Κύθηρα, όπου μείναμε σχεδόν μία εβδομάδα. Εκεί γνωριστήκαμε» περιέγραψε αρχικά ο φωτογράφος.

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε πολύ ωραία στα Κύθηρα, προέκυψε έρωτας αλλά δεν μείναμε μαζί. Εγώ τότε δεν ζούσα στην Ελλάδα, είχα ως τόπο διαμονής μου το Παρίσι. Είχα έρθει μόνο για το διαφημιστικό, οπότε έπρεπε να φύγω. Έπειτα από τρεις μήνες πήγα στη Βαρκελώνη για ένα editorial μόδας και εκεί συναντηθήκαμε ξανά. Πήγα για μία εβδομάδα και έμεινα έναν μήνα».

Πόσο καιρό μείνατε μαζί ζευγάρι;

Ήμασταν μαζί γύρω στα τρία χρόνια. Τον τρίτο χρόνο η Γιολάντα έμεινε έγκυος στην Ήρα.

Θυμάσαι πώς σου ανακοίνωσε ότι θα γίνεις πατέρας;

Ε, βέβαια. Με πήρε τηλέφωνο, ήμουν στον Λονδίνο, την ώρα που έτρωγα πρωινό και ετοιμαζόμουν να φύγω για να γυρίσω ένα διαφημιστικό με τη L’Oréal. Τότε είχαμε μόλις χωρίσει, αλλά μόλις μου το είπε άλλαξαν τα σχέδια. Πίστεψα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που θα έκανε κάθε καλό παλικάρι από την Ελλάδα: να την παντρευτώ. Έτσι, μετά από λίγες εβδομάδες παντρευτήκαμε στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη στην Πνύκα. Αμέσως φύγαμε για διακοπές -πήγαμε στη Μύκονο–, και προς το τέλος του καλοκαιριού επέστρεψα στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Χωρίσαμε λίγο μετά αφού γεννήθηκε η Ήρα.

Η Ήρα είναι το πρώτο σου παιδί και ήσουν αρκετά νέος.

Ναι, ήμουν 25 χρόνων, πολύ μικρός. Ήταν μοναδική η στιγμή όταν την κράτησα στην αγκαλιά μου. Όπως και κάθε πρώτη φορά με το κάθε παιδί μου. Θυμάμαι πως η Ήρα ήταν πάρα πολύ όμορφο μωρό.

Τι ονειρεύτηκες για εκείνη;

Δεν ονειρεύομαι γιατί θέλω τα παιδιά μου να πραγματοποιούν τα δικά τους όνειρα. Θέλω να είναι ελεύθερα και να κάνουν αυτό που επιθυμούν.

Πηγή: «ΟΚ!»