Σπύρος Τσεκούρας: «Η Μουρμούρα είναι η τηλεοπτική μου οικογένεια»

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 08:00

Σπύρος Τσεκούρας: «Η Μουρμούρα είναι η τηλεοπτική μου οικογένεια»

Ο Σπύρος Τσεκούρας πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη Μουρμούρα του Alpha στον ρόλο του Θεσσαλονικιού Μπάμπη και θα συνεχίσει και φέτος στη σειρά στο πλευρό της Ξένιας – Άννας Κουτσαφτίκη

Ο Σπύρος Τσεκούρας μίλησε στην δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη και στο περιοδικό Τηλεθεατής για την 10 συνεχόμενη χρονιά της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Επίσης σχολίασε τη χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και την Άννα Κουτσαφτίκη. Με αποτέλεσμα να μπορούν να αποδώσουν καλύτερα τους ρόλους τους, αλλά και να υπάρχει ευχάριστο κλίμα στα γυρίσματα.

Οι δύο ηθοποιοί προέρχονται από την ίδια δραματική σχολή και αυτό τους βοηθά πολύ στην απόδοση των ρόλων τους.

Αυτοσχεδιασμός και ταύτιση σηματοδοτούν τη συνεργασία σας με την Άννα Κουτσαφτίκη, καθώς φοιτήσατε μαζί στο Θέατρο Τέχνης;

Με την Άννα γνωριζόμαστε πολύ καιρό και μοιραζόμαστε μια κοινή θεατρική γλώσσα, η οποία μας βοηθάει πολύ και στα γυρίσματα. Έπειτα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας, η Άννα είναι κάτι παραπάνω από απλός συνεργάτης.

Βιώνετε μια εικονική παράλληλη ζωή μαζί της;

Απόλυτα. Βλέπετε, η Άννα είναι το τηλεοπτικό μου έτερον ήμισυ και η «Μουρμούρα» η τηλεοπτική μου οικογένεια. Είναι σαν να έχω ένα δεύτερο σπίτι εκεί.

Η Μουρμούρα φτάνει αισίως τη 10η σεζόν. Για τα γενέθλια της τι θα της ευχηθείτε;

Να συνεχίσει να προσφέρει γέλιο με σεβασμό στον τηλεθεατή.

Η Μουρμούρα συνεχίζει για 10η συνεχόμενη χρονιά

Κωμωδία ρεκόρ! Η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά έχει όνομα: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με μοναδικές ατάκες, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και ηθοποιούς που έχουν γράψει, πια, μέσα μας με τα ονόματα των ρόλων τους!

Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα, και ο Ηλίας Κανάτης, οι άνθρωποί μας τόσα χρόνια, θα μας χαρίσουν και πάλι απλόχερα το χαμόγελό τους. Φυσικά στα… πόδια τους θα μπλεχτούν κι άλλοι που θα φέρουν για άλλη μια φορά τη Μουρμούρα στη ζωή τους!