Αποκάλυψη: Στα άδυτα του ιδιωτικού Boeing 757-200 του Ντόναλντ Τραμπ

30 Απριλίου 2020 19:00

Το σούπερ – χλιδάτο ιδιωτικό αεροπλάνο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα σύγχρονο Boeing, το οποίο αγόρασε το 2011.

Πρόκειται για ένα Boeing 757 – 200, το οποίο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγόρασε το 2011 για προσωπική του χρήση. Το αεροσκάφος έχει χωρητικότητα 43 ατόμων, διαθέτει ξενώνα, του οποίου τα καθίσματα γίνονται κρεβάτια, οι ζώνες ασφαλείας είναι επιχρυσωμένες με χρυσό 24 καρατίων και επιχρυσωμένες είναι επίσης και οι βρύσες στα πολυτελή μπάνια.
Η κρεβατοκάμαρα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στο αεροσκάφος ξεχωρίζει για την πολυτέλεια που διαθέτει, αφού τα κλινοσκεπάσματα είναι από ακριβό σατέν ύφασμα, ενώ στα μαξιλάρια είναι κεντημένο το οικόσημο της οικογένειας Τραμπ. Στο σαλόνι του αεροσκάφους υπάρχει οθόνη 57 ιντσών και το ηχοσύστημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλύτερες αίθουσες προβολής του Χόλιγουντ.
Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της προεκλογικής περιόδου, ενώ συνήθως οι πολιτικοί κάνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες με λεωφορεία, τρένα ή έστω, με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την διαφορά και ταξίδευε από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.