Στα άκρα ο Μαζωνάκης με την αδελφή του!

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2024 12:41

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει συνέχεια στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του και επί χρόνια συνεργάτιδά του, Βάσω Μαζωνάκη.

Σε νέα ανακοίνωση του δικηγόρου του, ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται ότι σκοπεύει να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

Η ανακοίνωση για το εξώδικο
«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» γράφει η ανακοίνωση.

Στο υστερόγραφο, αφήνει αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρεται.Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και ήταν ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Παρόλα αυτά, Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη είναι πλέον πρωταγωνιστές σε μια σκληρή απ’ ό,τι φαίνεται δικαστική αντιπαράθεση. Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ήταν μόνο η αρχή σε μια πολυσύνθετη υπόθεση οικονομικής αντιδικίας, ανάμεσα σε δύο άλλοτε πολύ αγαπημένα αδέρφια.

Η αρχή της διαμάχης
Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον Μάιο και ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη είχε κάνει λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, για «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Ως το 2019-20 η Βάσω Μαζωνάκη λειτουργούσε ως η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη. Πρώτη φορά το 2014-15 ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, με αιτία και τότε τα οικονομικά του καλλιτέχνη, όμως πολύ σύντομα αυτό ξεπεράστηκε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.