Παπαρίζου – Μαυρίδης: Face to face στα δικαστήρια

12 Μαΐου 2022 11:00

Η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε και πάλι με τον πρώην σύντροφο της στις αίθουσες των δικαστηρίων λόγω της σφοδρής δικαστικής διαμάχης που έχουν ανάμεσά τους.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο κτίριο 12 της πρώην Σχολής Ευελπίδων αλλά η υπόθεσή τους για ακόμα μία φορά πήρε αναβολή και αποχώρησαν.

Οι δυο τους αρνήθηκαν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν έξω από το κτίριο των δικαστηρίων.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της Τόνυ Μαυρίδη για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ και ο ίδιος έχει απαντήσει με μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Υστερα από το τέλος της πολύχρονης σχέσης τους η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρίσκονται σε μία ατελείωτη δικαστική διαμάχη με δηλώσεις εκατέρωθεν και ανταλλαγή μηνύσεων.

Στην τελευταία του συνέντευξη ο Τόνυ Μαυρίδης είχε μιλήσει ανοιχτά για προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της κοινής τους πορείας

Εσύ είχες αρραβωνιαστεί με την Έλενα Παπαρίζου και λες ότι δεν σκεφτόσουν να κάνεις οικογένεια; Όλοι αυτό περιμέναμε…

“Η συγκεκριμένη ήταν τραγουδίστρια –ήμασταν στον ίδιο χώρο– και δέσαμε αρχικά για αυτό… Με τρόμαζε ο γάμος ανέκαθεν, ακόμα και με την Εύα όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, μέχρι να φτάσει εκείνη η μέρα εγώ υπέφερα από το άγχος μου για να είναι όλα τέλεια και να τα καταφέρω. Είμαι αγχωτικός άνθρωπος και αυτό το πλήρωσα με την υγεία μου. Ακόμα και όταν ξαπλώνω να κοιμηθώ αν νιώσω ότι ένα τραγούδι δεν είναι όπως το θέλω, πετάγομαι πάνω και μόνο όταν το τελειοποιήσω κοιμάμαι…

Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας, είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον. Στο μεταξύ είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι.”