Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ με Ροκ & Ρολ και σέικ

Δημοσιεύθηκε: 15 Μαΐου 2021 20:45
Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ με Ροκ & Ρολ και σέικ

Απόψε η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» στις 22:00, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του ’50 και του ’60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Με συνδετικό κρίκο το ηλεκτρικό αρμόνιο και το χαρακτηριστικό του ήχο, το ροκ εντ ρολ και το σέικ συναντούν «καθαρόαιμα» και αγαπημένα λαϊκά και μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό βράδυ.

Ο Χρήστος Δάντης, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Τίνα Τράκου και η Νάιρα Αλεξοπούλου συμπράττουν με τον μαέστρο, Μιχάλη Παπαδάκη και την ορχήστρα Φαρφίσα Πρότζεκτ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η παρουσία του κορυφαίου σολίστα του μπουζουκιού, Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος απoδεικνύει με τη δεξιοτεχνία του ότι ο εξηκονταετής «γάμος» του μπουζουκιού με τον ηλεκτρικό ήχο του αρμονίου, καλά κρατεί!

Στη δεκαετία του ’80 μας μεταφέρει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, από τους κορυφαίους οργανίστες και λάτρεις του ηλεκτρικού αρμονίου, το οποίο «σφράγισε» και το έργο του.