Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από το εξοχικό της στην Πάρο βλέπει το πιο ωραίο δειλινό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2022 12:55

Ένα υπέροχο εξοχικό στην Πάρο διαθέτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απολαμβάνει τα καλοκαίρια της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων επισκέπτεται την Πάρο για να χαλαρώσει. Εκεί περνάει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους.

Ενίοτε δημοσιεύει φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό της, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και… μεταφέρει τους ακολούθους της στο νησί.

Το καταφύγιό της είναι το όμορφο σπίτι τους, το οποίο ακολουθεί πιστά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το ακίνητο προσφέρει όλες τις ανέσεις στην Τσιμτσιλή και στους δικούς της ανθρώπους.

Το πιο μεγάλο του πλεονέκτημα, πάντως, είναι η μαγευτική θέα που προσφέρει. Επιτρέπει στην παρουσιάστρια να απολαμβάνει τα μοναδικής ομορφιάς δειλινά.

Από εκεί και πέρα, το εξοχικό έχει στιλ κυκλαδίτικο. Με γαλάζιες μπαλκονόπορτες και παράθυρα και ξύλινο πάτωμα στη βεράντα. Φυσικά, το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό.

Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει κήπος που περιλαμβάνει μπαμπού. Η Τσιμτσιλή τον φροντίζει με πολύ αγάπη, ενώ περνάει αρκετές ώρες εκεί.

Παράλληλα, ξεχωριστή αίσθηση προσφέρουν οι ανθισμένες πικροδάφνες που κατακλύζουν την είσοδο του εξοχικού της.

Οι φωτογραφίες που η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύει από το εσωτερικό του σπιτιού, δείχνουν τα έπιπλα και διακοσμητικά που υπάρχουν στον χώρο.

Προφανώς, αποτελούν δική της επιλογή. Είναι «κομμάτια» που διατηρούν λιτές γραμμές και κυμαίνονται σε γήινους χρωματισμούς, διαμορφώνοντας αισθητική, η οποία δένει αρμονικά με το φυσικό τοπίο του νησιού.

Το σπίτι της είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους της καθώς συχνά φιλοξενεί αγαπημένους της ανθρώπους και συνεργάτες.

Η Τσιμτσιλή λατρεύει την Πάρο. Κάθε φορά που βρίσκεται στο νησί χαίρεται τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά. Παράλληλα, χαλαρώνει με βραδινές βόλτες και περιπάτους στα πιο γραφικά σημεία και δειπνώντας συχνά σε ήσυχα μαγαζιά με καλή παρέα.