Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Ήταν πεσμένες οι μετοχές του, οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε στον ΑΝΤ1»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 10:00

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τους παρουσιαστές να μην υπογράφουν το συμβόλαιο που τους έχει προταθεί από τον ANT1.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν την πρωινή ζώνη μέσα από τα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν έκαναν τη μεταγραφή από το Μega στον ΑΝΤ1

«Απλά μας λες τόση ώρα για το θέλω της Φαίης και δεν μας λες για το θέλω του Λιάγκα. Γιατί θεωρητικά ο Γιώργος που όντως ήρθε μετά από προτροπή της Φαίης, γιατί θυμάστε ότι τότε οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες. Πέραν του ότι με έναν τρόπο οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε εκεί, μοιράστηκαν την εκπομπή, είναι και πατέρας των παιδιών τους.

Δηλαδή, θέλω να πω ότι κι εκείνος, θεωρητικά, δεν στηρίζει ώστε η Φαίη να πάρει από τον ΑΝΤ1 αυτό που θέλει; Ίσως ζω σε έναν ροζ κόσμο που όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά θα πίστευα ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και προς τα συμφέροντα της Φαίης.

Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας και τον πήρε στον ΑΝΤ1 δίπλα της, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση».