Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ την τελευταία στιγμή! Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο

25 Απριλίου 2022 10:39

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ταξίδι στο Παρίσι λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη φετινή τηλεοπτική βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών δελεαστικων προτάσεων από τηλεοπτικούς σταθμούς για μεταγραφή από τον Alpha.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ την τελευταία στιγμή! Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Έντονο φλερτ είχε τις τελευταίες εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με σκοπό να δώσουν τα χέρια και η παρουσιάστρια να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή σχεδόν 10 χρόνια μετά από την πρώτη της εκπομπή στον Alpha.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με ANT1 και ΣΚΑΙ.  Από την πλευρά του ΑΝΤ1 το σχέδιο αρπαγής της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον ΑLPHA ναυάγησε αφού το κανάλι τελικά δεν θα κάνει ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του και κυρίως η πρωινή ζώνη θα παραμείνει ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα μου. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ξεκινάει μισή μία ώρα νωρίτερα ενώ στις 9:45 όταν παίρνεις σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά.

Το κανάλι του Φαλήρου όμως επέμεινε αρκετά για να πει το ναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και να αλλάξει άρδην η πρωινή ζώνη του καναλιού. Άλλωστε η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου με τα φετινά της ποσοστά να μην της δίνουν κανένα αβαντάζ για οποιαδήποτε συζήτηση με τους υπεύθυνους του σταθμού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πρώτη στιγμή που συζήτησε με το κανάλι διευκρίνισε ότι η μόνη ζώνη που την ενδιαφέρει είναι η πολύ πρωινή ζώνη αυτή δηλαδή την έχει καθιερώσει στο τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η αντίδραση όμως του ΑLPHA σε όλο αυτό το τηλεοπτικό αλισβερίσι ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορη αφού η στάση του καναλιού τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν είναι μία “Όποιος θέλει φεύγει χωρίς το κανάλι να μπαίνει σε καμία διαπραγμάτευση”.

Ο ΣΚΑΪ καθυστέρησε αρκετά τις συζητήσεις αφού και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει τελικά αν εν οψει εκλογικών αναμετρήσεων θέλει να καταργήσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του και έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να μείνει στα σίγουρα τα πράγματα που είναι ο ΑLPHA.