Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση της με τον Γιώργο Θεοφάνους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Απριλίου 2023 11:02

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι κάποτε υπήρξε παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Θεοφάνους εντούτοις λύθηκε και η σχέση τους αποκαταστάθηκε έπειτα από παρέμβαση του πατέρα Ευδόκιμου.

Στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Πέμπτης, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια παρεξήγηση που υπήρχε ανάμεσά τους κατά το παρελθόν.

«Κάποια στιγμή που με τον Γιώργο Θεοφάνους είχαμε παρεξηγηθεί πριν από χρόνια -δεν έχω παράπονο, τα βρήκαμε.

Είχε μεσολαβήσει για να ξεπεράσουμε την όποια παρεξήγηση ο πατέρας Ευδόκιμος», είπε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή στον «αέρα».

Ο Θεοφάνους έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη τηλεοπτική του παρουσία όσο και στην πρόσφατη συνάντηση με την Ήβη Αδάμου από την οποία και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη.

«Πήγα μια βδομάδα στο Άγιο Όρος πριν τις συναυλίες και ηρέμησα για να έχω αντοχές. Καλλιτέχνες μου ζήτησαν να έχουν μακριά τα καμαρίνια τους και να μην συναντηθούν ποτέ στη σκηνή. Είναι θλιβερό», αποκάλυψε ο Θεοφάνους.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Τη φοβήθηκα πάρα πολύ από την αρχή της και δεν την χειρίστηκα καλά. Σε παίρνει όλο αυτό το κλίμα του ‘πάμε ρε μεγάλε να πεις ατάκες’ και… είναι παμφάγο πράγμα η τηλεόραση.

Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε αυτό πρόσφατα με την Ήβη Αδάμου. Πάρα πολλά χρόνια ήθελα να της εξηγήσω τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκε τον δρόμο της και σε αυτό που κάνει μεσουρανεί! Είναι πάρα πολύ καλή».

«Δεν έχω κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω!

Να σε πάρω και να έρθω να πω συγγνώμη δημόσια! Αν πίκρανα κάποιον, συγγνώμη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η εικόνα της τηλεόρασης πολλές φορές με έκανε να φαίνομαι έτσι. Δεν είμαι αυτός» πρόσθεσε ο Θεοφάνους.