Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψή της για την τρίτη παίκτρια του «Survivor» που είχε ερωτικές επαφές με τον Μάριο Πρίαμο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 10:29

O Μάριος Πρίαμος έχει στρέψει πάνω του τα φώτα στο «Survivor All Star» λόγω των… ερωτικών του περιπετειών!

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» Μάριος Πρίαμος ήρθε πολύ κοντά όχι μόνο με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά και με τρίτη παίκτρια!

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη, λέγοντας: «Έλα Χριστέ και Παναγιά, μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος.

Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα, μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητα».

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha, πως το όνομα της συγκεκριμένης παίκτριας, η οποία συμμετείχε σε προηγούμενο κύκλο του «Survivor», αρχίζει από «Σ», ενώ το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν…

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές.

Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από ‘Σ’ ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν» είπε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

Από εκεί και πέρα, προ ημερών, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πέτρου Κουσουλού για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Τσιμτσιλή έκανε λόγο στο «Happy Day» για μια εγκυμοσύνη, που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι έμαθε για τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του δικηγόρου από τα μίντια, η Τσιμτσιλή είπε: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε.

Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».