Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά για την σχέση με τον Λιάγκα

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2024 09:26

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το σχόλιό της.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εκείνον, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, καθώς δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στα social media από διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιογράφους αλλά και πρόσωπα από το κοντινό του περιβάλλον.Η παρουσιάστρια του Happy Day, αφού παρακολούθησε τα όσα είπε Άρης Σοϊλέδης, ανέφερε: «Θέλω να πω για τον Άρη ότι είναι δύσκολη η δημοσιότητα αλλά γιατί την επιζητούμε τότε; Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ. Όταν γίνεις δημόσιο πρόσωπο και η ζωή σου αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς αν επιλέγεις εσύ πότε θα σε συζητήσουν. Είναι και για καλό είναι και για κακό».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά, μετά τη δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα και σημείωσε: «Εγώ που μίλησα με το Μαράκι την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη και της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την έχω στην καρδιά μου».