Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Παπουτσάκη αιφνιδιάστηκε όταν έσκασε η είδηση του χωρισμού της»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Νοεμβρίου 2022 11:17

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κατερίνα Παπουτσάκη αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με τον Παναγιώτη Πιλαφά και εκείνη της είχε επιβεβαιώσει ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha στον χωρισμό της ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη και του επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν έσκασε η είδηση του χωρισμού η ίδια αιφνιδιάστηκε. Εγώ είχα μιλήσει μαζί της. Θα το αποκαλύψω τώρα που πια μιλάει ανοιχτά για αυτό το κομμάτι.

Είχα επικοινωνήσει μαζί της ρωτώντας την αν ισχύει η είδηση. Της είπα αν δεν ισχύει να μην το παίξουμε στην εκπομπή. Και μου είπε ‘όχι ισχύει, απλά δε νιώθω έτοιμη να μιλήσω ακόμα’».

Και η Τσιμτσιλή πρόσθεσε : «Αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς εξελίσσεται μια κατάσταση και τι δρόμο θα πάρει, δε θες να εγκλωβιστείς σε δηλώσεις. Δεν το έκανε όμως με πολύ ωραίο τρόπο; Ήταν ξεκάθαρη. Κατερινάκι, κάθε τέλος είναι μια αρχή. Καλή δύναμη και τα παιδάκια σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα»!

Η Παπουτσάκη αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Πιλαφά στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα προσωπικά της.

Αρχικά, η πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε την είδηση καθώς μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», δήλωσε αρχικά η Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια, δήλωσε για το μέλλον της: «Δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».