Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάρφωσε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου από την Σίσσυ Χρηστίδου

16 Μαΐου 2022 10:45

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έγινε το μήλον της Έριδος την Κυριακή αφού αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για να βρεθεί ζωντανά στο πλατό της Ελένης Τσολάκη.

Και ενώ η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή της σίσσυς Χρηστίδου με την παρουσιάστρια να ζητά από τη δημοσιογράφο να κάνει υπομονή τριών λεπτών για το διαφημιστικό διάλειμμα και όταν γύρισαν από αυτό η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε αποχωρήσει αφήνοντας την εκπομπή και την παρουσιάστρια ξεκρέμαστους.

Λίγα λεπτά αργότερα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη δηλαδή στην ανταγωνιστική εκπομπή της Σισσυς Χρηστίδου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα αναφέρθηκε σε όλο αυτό το τηλεοπτικό παρασκήνιο και το πως τελικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει την εμφάνισή της στην εκπομπή Χαμόγελα και πάλι.

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η: απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της»

Την δική της απάντηση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter απαντώντας σε χρήστη για το τι τελικά έγινε με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάρφωσε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου από την Σίσσυ Χρηστίδου

“Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;; Σιγά.. Δεν παρεξηγούμε εμείς, στο καλό”.