Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Βασάλου: «Πες και τα ονόματα να προσφέρεις και ένα έργο…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουνίου 2023 10:03

Την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με τους άνδρες που του προσέφεραν χρήματα για ερωτική συνεύρεση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη συνέντευξη του πρώην παίκτη του «Survivor All Star» Κωνσταντίνου Βασάλου στο διαδικτυακό κανάλι του καλού του φίλου Fipster.

Σε αυτήν ο Βασάλος είπε ότι γνωστός τηλεοπτικός δικηγόρος του πρόσφερε το ποσό των 10.000 ευρώ για μια βραδιά μαζί του.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Alpha και η Τσιμτσιλή δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Παιδιά, είναι μια κουβέντα που μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Το να συζητάς κάτι σαν να είναι κάτι αναμενόμενο, σαν να είναι μια αιτία χιούμορ και πλάκας…

Αν μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητάς τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Γιατί κι εγώ μπορώ να πω ότι μου έστειλε χθες ο Τραμπ και μου είπε ‘να σε γνωρίσω και να φέρω το λίαρ τζετ’.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία, πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν με έναν τρόπο το προφίλ τους και να είναι παράδειγμα».

Τέλος, σχολίασε: «Το να αποδέχεσαι με τέτοια χαλαρότητα μια τέτοια πρόταση και να λες ‘οκ δεν έγινε και κάτι και έκανα και πλάκα ότι θα πήγαινα, αλλά δεν ήταν το χρηματικό το ζήτημα’, εμένα δεν μου άρεσε και με στενοχωρεί και για τον Κωνσταντίνο».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως τον φλερτάρουν συχνά στα social media, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις από άνδρες προκειμένου να συνευρεθεί μαζί τους με χρηματική αμοιβή.

«Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. ‘Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;’. Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινα και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», ανέφερε ο Βασάλος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. ‘Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;’. Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω», είπε ο Βασάλος στον Fipster.