Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μαγεμένη» στην Αστυπάλαια!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Αυγούστου 2022 17:40

Μετά την παραμονή τους στην Πάρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μαζί με τα παιδιά τους, επέλεξαν την Αστυπάλαια για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Πρόκειται για έναν προορισμό τον οποίο η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να επισκεφτεί εδώ και χρόνια. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε μαγεμένη από το νησί.

Η Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους followers της μερικές φωτογραφίες από τους περιπάτους και τα μπάνια στο νησί.

Σε μία από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Isntagram, έγραψε:

«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την ‘πεταλούδα’ του Αιγαίου.

Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική.

Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό!».

Με το καθιερωμένο μπουγέλο αποχαιρέτησε η Τσιμτσιλή το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές Ιουλίου και έστειλε τα δικά της μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για τους λόγους που την οδήγησαν να παραμείνει και του χρόνου στον Alpha.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι και του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου, θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το τιμ του ‘Happy Day’.

Αγαπώ πολύ το ‘Happy Day’ και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι, ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα, και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ γιατί άκουσα την καρδιά μου.

Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα».