Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mετά τη Νικολέττα Ράλλη τα έβαλε και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

6 Μαΐου 2022 11:05

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες σχολίασε με δηκτικό τρόπο το γεγονός ότι κόπηκε η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη επιρρίπτοντας ευθύνες στην παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mετά τη Νικολέττα Ράλλη τα έβαλε και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νέας τηλεοπτικής κόντρας με τη Νικολέτα Ράλλη και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου που βρίσκεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την συνεργάτιδά της Κατερίνας Καινούργιου δεν παρέλειψε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επικρίνει τα όσα είπε δημόσια η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στη χθεσινή εκπομπή σούπερ Κατερίνα για κόντρα ανάμεσα στην Νικολέττα Ράλλη και την Σταματίνα.

Η παρουσιάστρια του Happy Day δεν άφησε τίποτα αναπάντητο και σχολίασε με το δικό της τρόπο.

«Είδα πολλά δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χειρούργησα με το γάντι τη Νικολέττα Ράλλη. Ή πώς χαρακτήρισα το Q&A που έκανε, με αφορμή τη διακοπή της εκπομπής της. Αυτό που είπα και θα της το έλεγα σε φιλικό καφέ, γιατί έχουμε πιει καφέ σε παρέα, είναι ότι όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι!

Αυτό που περιέγραψε εδώ είναι απαράδεκτο, το να μην σου απαντάνε στο τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν. Να οσμίζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά και εκεί που ψάχνεις απαντήσεις, τελικά να μην υπάρχει κανένας να σου τις δώσει… Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ που το πέρασε και έχασε τα λεφτά της.

Θέλω να πω όμως κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι. Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μία τέτοια συνέντευξη ως «μία νέα κόντρα γεννιέται», μάλλον επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν. Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος και έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα για να ξεσκάει… Μην ψάχνουμε! Άνθρακας ο θησαυρός. Καμία κόντρα απολύτως.

Είπα αυτό που πιστεύω και που θα το έλεγα και στην ίδια. Και αυτό που κατάλαβα, η ίδια το εξέλαβε ευτυχώς όπως το είπα. Το παραδέχτηκε, χαλαρά και όμορφα ότι έχω δίκιο. Άλλοι θέλανε να φανταστούν μία κόντρα, και ελλείψει τηλεοπτικών θεμάτων, σκεφτόμαστε διάφορα»