Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να πατήσω σε άλλους για να κερδίσω την προσοχή»

16 Ιανουαρίου 2022 19:15

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να πατήσω σε άλλους για να κερδίσω την προσοχή»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για μια φορά από οικοδέσποινα, καλεσμένη και μίλησε με τη Ζωή Κρονάκη για την πρωϊνή της ρουτίνα, για την οικογένεια της, ενώ έδωσε συμβουλές στις γυναίκες που έχουν βιώσει αποβολές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να πατήσω σε άλλους για να κερδίσω την προσοχή».

«Το τόσο πρωινό ξύπνημα πίστευα ότι δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν σου κρύβω ότι με τρία μικρά παιδάκια δεν θα ξύπναγα 6 παρά αλλά 7. Ο μπαμπάς τα ετοιμάζει, έχουμε βοήθεια στο σπίτι, αλλά εκείνος κάθεται μαζί τους και τρώει πρωινό. Το έχω αγαπήσει το ωράριο, είναι μία γλυκιά συνήθεια».

Στη πορεία εξομολογείται πως ποτέ δεν ένιωσε «ότι πρέπει να πατήσεις τους άλλους για να κερδίσεις την προσοχή. Το στιλ της εκπομπής που παρουσιάζω είναι ομαδικό σπορ ο κόσμος έχει ανάγκη την καλή διάθεση»

Η οικογένειά της με τον Θέμη Σοφό

«Δεν θεωρώ ότι έκανα νωρίς την οικογένεια. Ήμουν σε μία ηλικία που σκεφτόμουν ότι θέλω να δεσμευτώ στα 27 μου ένιωθα έτοιμη για το επόμενο βήμα, ένιωσα τυχερή κι ευλογημένη που ό,τι ήθελα το βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Μας βοηθάει ότι δεν τον αφορά καθόλου η διασημότητα ούτε να είναι σε ένα περιοδικό ίσα ίσα του θεωρεί ότι του κάνει κακό στη δουλειά του. Το γεγονός ότι είναι δύο τόσο διαφορετικές δουλειές έχει βοηθήσει να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας σέβεται αυτά που κάνει ο ένας κι ο άλλος».

Η απώλεια του πατέρα της

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε».

«Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω. Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν».

Για όσες έχουν βιώσει ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες

«Θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες που βλέπουν να χαλαρώσουν να μην αυτομαστιγώνονται κι εγώ το πέρασα αυτό το στάδιο. Αν το θέλουμε θα αφήσουμε τον Θεό να κάνει το θαύμα του και σε τελική ανάλυση υπάρχει η επιστήμη που τρέχει και είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας».